Weergave van waarschuwingen over de status van het programma in het systeemvak configureren

Zo configureert u de weergave van waarschuwingen over de status van het programma in het systeemvak:

1. Klik in het hoofdvenster van het programma op de knop icon_settings.
  2. Selecteer Algemene instellingenInterface in het venster met de programma-instellingen.
  3. Schakel in het blok Toon status van het programma in het systeemvak de selectievakjes naast de categorieën van gebeurtenissen in waarvoor u meldingen in het systeemvak van Microsoft Windows wilt zien.
  4. Sla uw wijzigingen op.

Bij gebeurtenissen die te maken hebben met de geselecteerde categorieën wijzigt het pictogram van het programma in het systeemvak in icon_tray_critical of afhankelijk van de ernst van de waarschuwing.